Hutten

Onze hutten

Voor gasten zonder kampeermiddel zijn onze hutten beschikbaar. We hebben er twee in de verhuur, een derde volgt  in de loop van het seizoen.

We hebben onze oude, vertrouwde blokhut de 'Zwaluw', met plaats voor maximaal vijf personen, te boeken per nacht. Nieuw is onze blokhut de 'Koolmees'. We werken er hard aan om de blokhut voor het Paasweekeinde gereed voor de verhuur te hebben. Deze blokhut is uitsluitend voor langere periodes te boeken, met aankomst en vertrek op maandag en/of vrijdag.

De hutten staan op het autovrije kampeerterrein. Voor laden en lossen van de spullen mag de autio het terrein op, daarna is er voldoende plek op de parkeerplaats die dicht bij de hutten ligt. De hutten zijn compleet ingericht. Wel gaan we ervanuit dat onze gasten zelf voor lakens, dekens en handdoeken zorgen. U kunt deze uiteraard wel huren.

Als gast van onze hutten kun je gebruik maken van het luxe sanitair in de boerderij. Op het terrein is barbecueën toegestaan. Eventueel kan een barbecue geleend worden.
Image

Blokhut Koolmees

De Koolmees is nieuw op ons natuurkampeerterrein. Deze hut heeft net wat meer luxe dan de Zwaluw, met dubbele beglazing, geïsoleerde vloer en dak en de houten muren zijn mat geverfd met milieuvriendelijke Zweedse verf.

Onder de twee meter lange luifel staat een fijne tafel met stoelen. Hier geniet u 's ochtends van uw ontbijt terwijl de natuur ontwaakt. U hoeft u door het weer niet tegen te houden, onder de luifel zit u heerlijk beschut bij felle zon of een regenbuitje.

De blokhut is alleen te boeken met aankomst en vertrek op maandag en/of vrijdag.

Inrichting hut

Ook wat inrichting betreft heeft de blokhut meer te bieden met een nieuw keukenblok met een koelkast, inductieplaat voor twee pannen en gootsteen met koud water. Uiteraard zijn de keukenkastjes goed gevuld met servies, pannen, en wat u nog meer nodig heeft voor het bereiden van een maaltijd. Er is een eettafel met vijf stoelen, en een klein zitbankje. 

In het slaapgedeelte zijn twee slaapkamers, gescheiden van elkaar en van de leefruimte. In de bedstee slaap je op een matras van 140 cm breed. In de slaapkamer staat een stapelbed, met uitschuifla voor een extra bed. Er is dus plaats voor 5 personen. Op de bedden liggen dikke matrassen met matrasbeschermers en uiteraard een kussen.
Image

Blokhut Zwaluw

Onze blokhut gaat al wat jaartjes mee en is nog altijd geliefd bij onze gasten. Er is dan ook een zeer compleet ingerichte keuken, met daarnaast een gaskookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. In de hut is geen water, maar dichtbij zijn wel watertappunten, hier is een jerrycan voor beschikbaar.

De Zwaluw is eenvoudig ingericht met een eettafel met vijf stoelen, een stapelbed voor twee personen, en een stapelbed voor drie personen met onder een dubbel bed (140 cm breed). De bedden hebben goede, dikke matrassen, met een extra topdekmatras met matrasbeschermer en natuurlijk fijne kussens. Voor de hut is een veranda met tafel en stoelen, waar je omringd door natuur je kop koffie drinkt in de ochtend of 's avonds van een glaasje geniet. 

Deze blokhut is uitermate geschikt voor kampeerders die op trektocht zijn, en dus ook per nacht te boeken.
Image

Ons adres

Natuurkampeerterrein Laaghalerveld

Laaghalerveen 23, 9414 VH Hooghalen
06 139 49 774
Image
Image
Image
Image
Image