Algemene informatie

De receptie is dagelijks geopend in de ochtend en in de avonduren. Tijdens drukke dagen zijn er ruimere openingstijden. Als u ons tijdens openingstijden niet ziet, kunt u de bel op de balie gebruiken, of naar ons mobiele nummer bellen: 06 139 49 774.

Om op ons terrein te kunnen kamperen heeft u een natuurkampeerkaart nodig. Deze bestelt u hier of u koopt bij ons de Natuurkampeerkaart. Deze (digitale) kaart kost €15,95 en daarmee kunt u het hele kalenderjaar op alle natuurkampeerterreinen terecht. Voor €19,95 koopt u bij ons Het Groene Boekje en deze is inclusief de natuurkampeerkaart.

Bij aankomst en vertrek mag u met de auto op het kampeerterrein. Ons terrein is autovrij, dus brengt u na het uitladen van de spullen de auto naar de parkeerplaats.

U bent op de aankomstdag vanaf 14:00 uur welkom op ons terrein. Als u eerder wilt inchecken, is dat vaak wel mogelijk. U kunt ons daarover mailen of bellen. Op de dag van vertrek kunt u tot 10:00 uur bij de receptie uitchecken. In overleg is het vaak mogelijk later te vertrekken.

Plastic grondzeil maakt het gras kapot. Gebruik zo mogelijk luchtdoorlatende gronddoek.

Op het kampeerterrein is open vuur verboden. Op de buitenplaats staat een vuurschaal voor algemeen gebruik. Ons verzoek is om het eerst even te melden, voordat u daar gebruik van maakt. Barbecues zijn wel toegestaan. Voor grondbbq’s zijn tegels beschikbaar. Deze kunnen bij de afwasplek buiten gepakt worden.

Op het kampeerterrein geldt nachtrust van 23:00 uur tot 7:30 uur. Gelieve bij gebruik van radio, tv en mobiele telefoon, rekening te houden met uw omgeving.

Huisdieren zijn welkom op het terrein. Wij gaan ervan uit dat zij niemand hinderen en zijn aangelijnd. De hond uitlaten mag alleen buiten het terrein. Wij moedigen het gebruik van poepzakjes aan. Deze zijn gratis verkrijgbaar op ons terrein.

Wij zijn aangesloten bij de Groene Koepel en vinden het belangrijk goed te zorgen voor onze leefomgeving. Wij vragen u dan ook uw afval zoveel als mogelijk te scheiden. Bij de parkeerplaats staan twee containers, voor restafval en voor glas. Bij de boerderij staan bakken voor papier, plastic, glas, etc.

Wij vinden persoonlijk contact met onze gasten belangrijk. Wij gaan ervan uit dat problemen in goed overleg op te lossen zijn. Als dat onverhoopt niet lukt gelden onderstaande voorwaarden:

  • Wij zijn niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel, schade aan of verlies van uw eigendommen. 

  • Bij overlast of het niet volgen van de regels bent u niet langer welkom op ons terrein. 

  • Vertrekt u eerder dan u had gereserveerd? Dan kunnen wij annuleringskosten vragen.

  • Als u binnen twee weken voor uw aankomstdatum besluit te annuleren zonder geldige reden, kunnen wij daar annuleringskosten voor vragen.


Natuurkampeerterrein Laaghalerveld

Laaghalerveen 23, 9414 VH Hooghalen
06 139 49 774
Image
Image
Image
Image
Image